Tuesday, May 29, 2007

Miért is ez a pápaságellenes izgalom?

Amint észrevehetted, meglehetősen rázós témákat raktam ki a blogomra.

Nem szeretnék senkit megbántani az írásokkal, ismertetőkkel. Szándékom csupán a tudomásomra jutott, számomra érdekesnek vagy fontosnak ítélt témák továbbadása, mások gondolkodásra késztetése.

Hogy miért pont a pápaságot szemeltem ki magamnak?
Meggyőződésem szerint a bibliai Dániel és Jelenések könyve adja meg a választ erre. Ezek a prófétikus írások leleplezik ezt az antikrisztusi hatalmat. Később szeretném részletesen bemutatni ezeket a bibliai jövendöléseket.

Le szeretném szögezni, hogy nem akarok senkit arra sarkallani, hogy esetleges döbbenetében haraggal vagy erőszakkal forduljon a leleplezett szervezet(ek) vagy személyek ellenében. Távol legyen!!! A rosszat jóval kell legyőzni!!!

Nem állítom, hogy egyszerű katolikus barátaink bármivel is rosszabbak lennének másoknál. Nézd csak meg hogy a penitenciákat, előírt imákat, fárasztó gyakorlatokat milyen hűségesen betartják közülük sokan. Hozzájuk is szól Isten szava: 'Fussatok ki belőle ÉN NÉPEM' Isten látja fáradalmadat, és lelkedet, mely nem talált nyugalmat a megtévesztés hatalma alatt. 

Ha rádöbbensz dolgokra, vedd elő inkább Bibliádat és kövesd az abban található igazi világosságot.


No comments: